Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Cata TFB5160x, teleszkópos elszívó 60cm inox
33.990 Ft (26.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cata TFB5160x, teleszkópos elszívó 60cm inox

33.990 Ft (26.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Cata
Elérhetőség: Külső raktáron (2-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Cata, melyet 1947-ben alapítottak Spanyolországban, mára a világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártója.     

A készülék 60 cm szélességben kapható, ezáltal szinte minden szélességű főzőlapoz megtalálható megfelelő méretet. Minimum telepítési magassága gáz főzőlap esetén 75 cm, elektromos lap esetén 65 cm. A páraelszívó kapható fekete, fehér és inox előlappal is.

A készülékben található motor teljesítménye 600 m3/h. A páraelszívó zajszintje: 48-61 (dB/A). Energia besorolása: „C” kategória és az éves elektromos fogyasztása 37 kW/év. Vezérlése mechanikus (2 fokozatú billenőkapcsoló), illetve külön található világítás kapcsoló, amely az energiatakarékos LED világítást kapcsolja. A motor és a világítás csak akkor működik ha az előlapot kihúzza. A főzés befejezése után javasolt az elszívót kikapcsolni.

UNIVERZÁLIS telepítés
Többféle telepítési lehetőség az elszívón elhelyezett rögzítési pontokkal és állítható mélységű előlappal (280-330 mm).

1. Rögzítés felső polchoz.
2. Rögzítés a szekrény oldalához.
3. Rögzítés a szekrény hátsó falához

Előlapja levehető, így akár konyhabútor anyagával azonos előlap is felszerelhető.  
A levegő a szabadba egy csővezetéken keresztül távozik a szabadba, (kivezetéses üzemmód) akkor egy 150 mm átmérőjű nyíláshoz kell csatlakoztatni egy csőcsonk segítségével.Tilos égéstermékek céljára használt csatornákba, kéményekbe bevezetni!

Ügyeljen arra, hogy amikor a páraelszívó és más, nem elektromos üzemű kályha vagy tűzhely egyszerre működik, elegendő mennyiségű levegő utánpótlás álljon rendelkezésre. A megfelelő működtetés érdekében biztosítani kell a helység szellőzését az ajtókon, ablakokon vagy más légbevezetőkön keresztül.

Amennyiben nem tudja kivezetni, akkor belső keringetéses üzemmódban használhatja, azonban ebben az esetben 2 db aktívszén-szénszűrőt kell beszerelni a fémszűrők alatt lévő nyílásba. A levegő így a szűrőkön keresztül áramlik, és az elszívó tetején lévő nyíláson keresztűl kerül vissza a helyiségbe. A szűrő nem mosható, nem regenerálható, és legalább kéthavonként cserélendő.
A készülék alján találhatók a  fém zsírszűrők.Ezeket érdemes havonta egyíszer tisztítani. A tisztításhoz mosogatószeres forró vízet használjunk, de a szűrők mosogatógépben is moshatók.

Szabad kivezetéses üzemmód
Ha a levegő a szabadba egy csővezetéken keresztül távozik, (vagyis kivezetéses üzemmódban használjuk), akkor egy 150 mm átmérőjű nyíláshoz kell csatlakoztatni a csőcsonk segítségével. Tilos égéstermékek céljára használt csatornákba, kéményekbe bevezetni! Ügyeljen arra, hogy amikor a páraelszívó és más, nem elektromos üzemű kályha vagy tűzhely egyszerre működik, elegendő mennyiségű levegő utánpótlás álljon rendelkezésre. A megfelelő működtetés érdekében biztosítani kell légbeeresztést az ajtókon, ablakokon vagy más légbevezetőkön keresztül.

Nincs lehetősége az elszívott levegőt kivezetni az épületen kívülre?
Anyag Fém Beépítés típusa Beépíthető Erősségi fokozatok 3 Kialakítás Fektetett T Kivezetés mérete 150 mm Légszállítási teljesítmény 300m3/h szabvány szerinti Motorok száma 1 Szélesség 60cm Szellőztetés Kivezetés Szín Inox Szűrő típusa Mosható Konyha alapterülete 15-25 m2 között Vezérlőpanel típusa Mechanikus Világítás LED Zsírszűrő 2 Zajszínt 61dB Márka Cata Komfort Kihúzható elszívó Energia Osztály 2021 C Energiaosztály Teljesítmény 7.4kW Garancia idő 36hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.