Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Electrolux PA91-604GY Pure A9 légtisztító
190.900 Ft (150.315 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Electrolux PA91-604GY Pure A9 légtisztító

190.900 Ft (150.315 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Electrolux
Elérhetőség: Nincs raktáron! kérjen infót!
Szállítási díj: 3.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Szín Szürke
Márka Electrolux
Komfort Automatikus mód: A levegőszűrő beállításait a levegőminőség alapján szabályozza.
Alacsony zajszint: Gondoskodik arról, hogy a levegőtisztító ne zavarja az Ön nyugalmát.
Fényérzékelő: A levegőszűrő beállításait a szoba megvilágítása alapján szabályozza. Aktiválja az automatikus készenléti módot.

Testreszabott légtisztítás: Az új, applikációs vezérlésű légtisztító alkalmazkodik az Ön környezetében bekövetkező változásokhoz.
Reagál az Ön környezetének a változásaira: Az egyedülálló PureSense rendszer folyamatosan méri a bel- és kültéri levegőminőségi értékeket és automatikusan beállítja a légtisztítási arányt, hogy Ön egészséges belső környezetbe érkezhessen haza.

A testreszabott szűrés az Ön igényeinek megfelelően: Szabja testre saját Pure A9 készülékét személyes és szezonális szükségleteinek megfelelően, 5 lépéses tisztítással! Mindegyik szűrő egyedi okos jelöléssel van ellátva, mely nyomon követi a használatot. A szűrő eltávolítása és újbóli installálása esetén a következő szezonban is automatikusan felismeri a hátralévő időszakot.

Állandó kontroll: Ön otthon vagy út közben egyaránt megfigyelheti és optimalizálhatja otthona levegőminőségét az alkalmazás segítségével, de akár le is pihenhet, mert a PURE A9 mindent elintéz Önnek. Ellenőrizze egy adott időtartamra vonatkozóan a működést, az okos összefoglalókat vagy egyszerűen állítsa be preferenciáit! A PURE A9 alkalmazás az Ön tökéletes levegőminőségi segítője.

Az AirSurround rendszert úgy tervezték, hogy a helyiség minden sarkát elérje. : Az AirSurround rendszer nagyteljesítményű, de akadálymentes spirális mozgást alakít ki a beltéri levegőben, melynek köszönhetően az hatékonyan kering és a levegő akár háromszor gyorsabban is megtisztítható, az előző generációkkal összehasonlítva. A Pure A9 maximum 92 m² (az óránként végrehajtott levegőváltásokra vonatkozó svéd rendelet alapján) és 37 m² (USA AHAM) területű helyiségekhez alkalmas
Csendes, és okos: A 17 dB(A) minimális zajszinttel az Ön Pure A9 készüléke annyira halkan működik, hogy Ön szinte észre sem veszi. A zajszint maximális sebesség mellett is csupán 49 dB(A), vagyis a készülék csendesebb az Ön otthoni vacsora mellett folytatott társalgásánál. a készülék előtt, attól 1 m távolságra mérve.

Beépítés

Magasság (mm) : 725
Mélység (mm) : 315
Szélesség (mm) : 315
Nettó súly (kg): 8.9
Garancia idő 24hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.