Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Liebherr hűtő, Liebherr fagyasztó szekrény

Liebherr hűtők - prémium minőség és innováció a konyhában

A Liebherr márka bemutatása

A Liebherr név évtizedek óta a kiváló minőségű és innovatív hűtőszekrények szinonimája. A német precizitással tervezett és gyártott Liebherr hűtők a legmagasabb igényeket is kielégítik mind design, mind funkcionalitás terén. A márka filozófiája az energiahatékonyság, a tartósság és a felhasználóbarát megoldások ötvözése, így a Liebherr hűtőszekrények hosszú évekig megbízható társai lehetnek a konyhában.

Széles termékválaszték

A Liebherr kínálatában mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő hűtőszekrényt. A kompakt asztali modellektől kezdve a nagy űrtartalmú kombinált hűtő-fagyasztókig, számos méretben és kivitelben elérhetők a termékek. Szabadonálló és beépíthető változatok egyaránt megtalálhatók, így bármilyen konyhába tökéletesen illeszkedő megoldást kínálnak. A klasszikus fehér szín mellett rozsdamentes acél és más divatos színek is választhatók egyes modelleknél.

Innovatív technológiák

A Liebherr folyamatosan fejleszti termékeit a legmodernebb hűtéstechnológiai megoldásokkal. A BioFresh rendszer például hosszabb ideig frissen tartja a zöldségeket, gyümölcsöket és húsokat. A NoFrost technológia megakadályozza a jegesedést, így nincs szükség manuális leolvasztásra. A DuoCooling rendszer külön hűtőkört biztosít a hűtő- és fagyasztótérnek, megelőzve a kellemetlen szagok keveredését.

Energiahatékonyság

A környezettudatosság jegyében a Liebherr nagy hangsúlyt fektet hűtőszekrényei energiahatékonyságára. A legtöbb modell A+ vagy annál is jobb energiaosztályba tartozik, így nemcsak a bolygót kíméli, de az üzemeltetési költségeket is alacsonyan tartja. Az intelligens elektronika és a hatékony kompresszorok gondoskodnak az optimális energiafelhasználásról.

Praktikus belső kialakítás

A Liebherr hűtők belső tere átgondoltan kialakított, hogy maximális helykihasználást és kényelmet biztosítson. Az állítható polcok, a speciális tárolórekeszek és a LED-es belső világítás mind-mind a felhasználó kényelmét szolgálják. Egyes modellek palacktartó polccal, tojástartóval vagy akár beépített jégkockakészítővel is rendelkeznek.

Kifinomult design

A Liebherr hűtőszekrények nem csak funkcionálisak, de esztétikusak is. A letisztult vonalvezetés, a minőségi anyaghasználat és a gondos kidolgozás minden részleten látszik. A rejtett fogantyúk és kijelzők elegáns megjelenést kölcsönöznek a készülékeknek. A prémium modellek akár üvegajtóval is rendelkezhetnek, tovább emelve a konyha eleganciáját.

Megbízhatóság és tartósság

A Liebherr név garanciát jelent a megbízhatóságra és tartósságra. A kiváló minőségű alkatrészek és a precíz összeszerelés biztosítja, hogy a hűtőszekrények hosszú évekig problémamentesen működjenek. A márka kiterjedt szervizhálózata és az elérhető alkatrész-utánpótlás további biztonságot nyújt a vásárlóknak.

A Liebherr hűtőszekrények ideális választást jelentenek azoknak, akik prémium minőségű, innovatív és energiahatékony készüléket keresnek konyhájukba. A széles termékválaszték, a kifinomult technológiák és az átgondolt design együttesen teszik a Liebherr márkát a hűtőszekrények piacának egyik vezető szereplőjévé.

Rendezés:

Liebherr G 1223 Asztali fagyasztószekrény

109.990 Ft
Nincs raktáron! kérjen infót!

Liebherr T 1400 Asztali hűtőszekrény

109.990 Ft
Nincs raktáron! kérjen infót!

Liebherr T 1504 Asztali hűtőszekrény

114.900 Ft
Nincs raktáron! kérjen infót!

Liebherr T 1700 Asztali hűtőszekrény

114.990 Ft
Nincs raktáron! kérjen infót!

Liebherr GP 1223 Asztali fagyasztószekrény SmartFrost-tal

119.900 Ft
Nincs raktáron! kérjen infót!

Liebherr CTP 211 Hűtő-fagyasztó-automata SmartFrost-tal

124.900 Ft
Nincs raktáron! kérjen infót!

Liebherr TK 12Ve00 Hűtőszekrény fagyasztó nélküli

124.900 Ft
Nincs raktáron! kérjen infót!

Liebherr CTP 231 Hűtő-fagyasztó-automata SmartFrost-tal

134.990 Ft
Nincs raktáron! kérjen infót!

Liebherr CTPel 231 Hűtő-fagyasztó-automata SmartFrost-tal

154.900 Ft
Nincs raktáron! kérjen infót!

Liebherr CTP 251 Hűtő-fagyasztó-automata SmartFrost-tal

154.990 Ft
Nincs raktáron! kérjen infót!

Liebherr CU 231 Hűtő-fagyasztó-automata SmartFrost-tal

159.990 Ft
Nincs raktáron! kérjen infót!