Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Sütők

Nagy háztartási gép webáruházunkban sütők, szabadonálló és beépíthető sütő kategóriánk a legjobb márkák legnépszerűbb termékeit vonultatja fel.
Rendezés:

Beko BBIE12000X beépíthető sütő

79.900 Ft
Külső raktáron (5-8 munkanap)

Gorenje BO6712E02XK beépíthető sütő, inox

80.900 Ft
Nincs raktáron! kérjen infót!

Tesla BO300SB FEKETE beépíthető elektromos sütő 56L

84.900 Ft
Nincs raktáron! kérjen infót!

Tesla BO600SB beépíthető sütő

84.900 Ft
Nincs raktáron! kérjen infót!

Sütők, beépíthető sütő, elektromos sütő, sütő vásárlás

Sütők, sütők és még több sütők! A sütési technológiák fejlődésével egyre több lehetőségünk van arra, hogy a konyhában igazi mesterműveket alkossunk. Az utóbbi években rengeteg innováció történt, amelyek közül a beépíthető sütők különösen népszerűvé váltak. De mielőtt vásárlásba fogsz, ismerd meg a különböző típusokat és azok előnyeit!

Az elektromos sütő előnyei

Amikor elektromos sütő vásárlásán gondolkodunk, sok szempontot kell figyelembe vennünk. Az elektromos sütők egyik legnagyobb előnye, hogy gyorsan és egyenletesen melegítenek, ami ideális a sütési tevékenységekhez. A 60 cm széles készülékek ideálisak a kisebb konyhákhoz, mivel kevesebb helyet foglalnak el, miközben maximális sütőteret biztosítanak.

Öntisztítás: Pirolitikus vagy katalitikus tisztítás: Mi a különbség?

A pirolitikus tisztítás egy automatikus öntisztító funkció, ami magas hőmérsékleten égeti el a sütőben lévő szennyeződéseket. Ezzel szemben a katalitikus tisztítás speciális bevonatú falakon alapszik, amelyek felszívják és lebontják a zsírt. Mindkét tisztítási módszer célja az, hogy könnyebbé tegye a sütők karbantartását és higiénikus állapotban tartsa őket.

Légkeveréses és multifunkciós sütő: mi a különbség?

Légkeveréses sütők:

1.       Egyenletes hőeloszlás:
Egy ventilátor segítségével az egész sütőtérben egyenletes hőmérsékletet érhetünk el. Ez kiküszöböli a hőmérséklet-ingadozásokat és biztosítja, hogy az étel minden része egységesen süsse meg.

2.       Hatékonyabb sütés:
A légmozgás miatt a sütési idő rövidebb lehet, így energiát takaríthatunk meg.

3.       Több tepsivel is sütés:
A légkeverésnek köszönhetően egyidejűleg több tepsivel is süthetünk azonos hőmérsékleten, anélkül, hogy az ételek ízét vagy állagát befolyásolná.

Multifunkciós sütők:

1.       Sokoldalúság:
Ahogy a nevéből is kiderül, a több különböző sütési mód közül választhatnak, például hagyományos sütés, grill, légkeverés vagy akár pizzafunkció.

2.       Precíziós vezérlés:
A gyakran rendelkeznek olyan technológiával, amely lehetővé teszi a pontos hőmérséklet beállítását és az időzített sütést.

3.       Energiahatékonyság: Mivel a különböző sütési módok között váltogathatunk, pontosan az adott ételhez megfelelő hőmérsékletet és sütési módot választhatunk, így optimalizálva az energiafelhasználást.

Beköszönt a beépíthető sütő korszaka

A beépíthető sütők, különösen az elektromos változatok, az elmúlt évek slágerei lettek. A konyhai berendezések között egyre többen választják a beépíthető változatokat, mert modern megjelenést kölcsönöznek a térnek. Emellett a beépíthető gőzsütők a sütési élményt egy új szintre emelik, lehetővé téve a párolást és a sütést egyetlen készülékben.

A tökéletes energiaosztály kiválasztása

Az energiaosztály kiválasztása kiemelten fontos, ha a rezsiköltségeket és a környezetünk védelmét is szem előtt tartjuk. Az A+++ energiaosztály a legtakarékosabb, és garantálja a sütési tevékenységek során a legkisebb energiafogyasztást. Ezen kívül, az új technológiák, mint a légkeveréses funkció vagy a gyors előmelegítés, további energia-megtakarítást biztosíthatnak.

Egy sütő energiafogyasztását többnyire kWh/év-ben adják meg, azaz kilowattórában az évente várható használatra vetítve. Az energiaosztály besorolás fontos információ a vásárlók számára, hiszen segít eligazodni a különböző termékek között és megtalálni a leginkább energiatakarékos modelleket.

Az energiaosztályok jellemzői:

·         A+++: A legmagasabb energiaosztály, amely a legkevesebb energiát használja. Ez a kategória jelenti a legjobb energiahatékonyságot.

·         A++ - D: Ebben a tartományban a készülékek energiahatékonysága csökken, de még mindig elfogadható értékek között mozognak. A készülékek besorolása az A-tól kezdődik, és az energiatakarékosság csökkenésével jutunk el a D osztályig.

·         E, F, G: Ezek a legalacsonyabb energiaosztályok, és a legkevésbé hatékony sütők tartoznak ide.

A besorolás alapján könnyen összehasonlítható, hogy egy adott sütő mennyire energiatakarékos más modellekkel összevetve. Az energiaosztály jelzései közötti különbség komoly megtakarítást jelenthet a villanyszámlában, így érdemes olyan sütőt választani, amelyik a lehető legjobb energiaosztályba tartozik.

A főzőlap és a sütő együttes használata

Egy jól választott főzőlap jelentősen megkönnyítheti a konyhai munkálatokat. Amikor sütőt és főzőlapot vásárolunk, fontos, hogy a két készülék harmonikusan illeszkedjen egymáshoz. Az egységes designon túl a főzőlap és a sütő együttes használata lehetővé teszi, hogy egyszerre készítsünk több fogást.