Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

A megrendelt termékek házhozszállítását országosan az MPL a GLS és a saját logisztikánk végzi.

A szállítási díj 30.000 Ft alattii vásárlásnál 2.900Ft, 30.000Ft felett és 60.000Ft alatt 3.900Ft, 60.000Ft feletti vásárlás esetén 4.900Ft ami díjat a megrendeléskor annak értékének függvényében feltüntetünk és a számlán is megjelenítünk.

Az MPL futárszolgálat maximum 40 kg egyedi csomagsúlyig szállít, a 40 kg egyedi csomagsúly esetében saját teherautó végzi a kiszállítást. Az ilyen termékeknél esetenként a kiszállítás időtartama néhány nappal hosszabb lehet.

Szállítási díj külföldi szállítási cím esetén
Amennyiben Ön külföldi címet ad meg megrendelése során, abban az esetben  kollégánk fel fogja Önt keresni a pontos szállítási díjjal kapcsolatban a megrendelésének leadását követően.

Szállítási idő
A szállítási idő attól függ, hogy az adott termék raktárunkban van-e, vagy áruházunknak is be kell szereznie az adott beszállítótól.

A kiszállítás nyomonkövetése:

A csomagazonosítóval (ragszám, csomagszám) a feladást követően az MPL esetében itt, a GLS estében itt, a saját szállítás esetében áruforgalmunkon tájékozódhat a csomag kiszállításának folyamatáról, várható kézbesítéséról. Saját szállítás esetében a kiszállítást megelőző munkanapon sms-ben értesítjük a termák várható szállításáról egy két órás időkapu megadásával.

Az áru átvétele
Kérjük a csomagátvételnél a csomag sértetlenségét szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről csak jegyzőkönyv birtokában tudunk elfogadni.

Fizetési feltételek

A termék vételárának kiegyenlítésére több módot kínálunk :

Online bankkártyás fizetés:

Ebben az esetben a rendelési folyamat végén egy biztonságos banki kapcsolaton keresztül kényelmesen és gyorsan bankkártyájával fizethet. Ezzel egy készpénzmentes biztonságos módot választ a vételár kiegyenlítésére.

Előre történő átutalás
Ebben az esetben cégünk bankszámlájára kell a vásárlás vételárát átutalni. Amennyiben házhozszállítást kért, és előre történő átutalás fizetésmódot választott, abban az esetben a futárnakcsak akkor adjuk át a csomagot, amennyiben a vételár már beérkezett cégünk bankszámlájára. Kérjük, azzal számoljon, hogy az átutalás során a pénz mozgása kb 4 órát vesz igénybe. Hétvégén és délután a banknak leadott átutalási megbízások csak a következő munkanapon teljesülnek. Az utaláshoz a bankszámlaszámunkat a vásárlást követően a rendszer e-mailben a proforma számlán (vagy előlegbekérőn) küldi meg önnek, kérjük csak ennek az e-mailnek a megérkezése után utaljon.

Utánvét, Készpénz
Akár futárral házhoz szállíttatja a terméket, akár személyesen veszi át készpénzzel minden esetben rendezheti számláját.

Bankkártyás fizetés
saját kiszállítás esetén a szállítóautóban van bankkártya leolvasó, így ekkor bankkártyával is fizethet (MPL, GLS esetében ez az opció nem érvényes)

Keresés