Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

A megrendelt termékek házhozszállítását országosan az MPL a GLS és a KOVA Trans futárszolgálat végzi.

A szállítási díj 50.000 Ft feletti vásárlásnál 3.900Ft, ez alatti vásárlásnál bruttó 2.900Ft, ami díjat a megrendeléskor annak értékének függvényében feltüntetünk és a számlán is megjelenítünk.

Az MPL futárszolgálat maximum 40 kg egyedi csomagsúlyig szállít, a 40 kg egyedi csomagsúly esetében a KOVA Transz vagy saját teherautó végzi a kiszállítást.

Szállítási díj külföldi szállítási cím esetén
Amennyiben Ön külföldi címet ad meg megrendelése során, abban az esetben  kollégánk fel fogja Önt keresni a pontos szállítási díjjal kapcsolatban a megrendelésének leadását követően.

Szállítási idő
A szállítási idő attól függ, hogy az adott termék raktárunkban van-e, vagy áruházunknak is be kell szereznie az adott beszállítótól.

A kiszállítás nyomonkövetése:

A csomagazonosítóval (ragszám, csomagszám) a feladást követően az MPL esetében itt, a GLS estében itt, a KOVA Transz esetében áruforgalmunkon tájékozódhat a csomag kiszállításának folyamatáról, várható kézbesítéséról.

Az áru átvétele
Kérjük a csomagátvételnél a csomag sértetlenségét szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről csak jegyzőkönyv birtokában tudunk elfogadni.

Fizetési feltételek

A termék vételárának kiegyenlítésére több módot kínálunk :

Előre történő átutalás
Ebben az esetben cégünk bankszámlájára kell a vásárlás vételárát átutalni. Amennyiben házhozszállítást kért, és előre történő átutalás fizetésmódot választott, abban az esetben a futárnakcsak akkor adjuk át a csomagot, amennyiben a vételár már beérkezett cégünk bankszámlájára. Kérjük, azzal számoljon, hogy az átutalás során a pénz mozgása kb 4 órát vesz igénybe. Hétvégén és délután a banknak leadott átutalási megbízások csak a következő munkanapon teljesülnek. Az utaláshoz a bankszámlaszámunkat a vásárlást követően a rendszer e-mailben a proforma számlán (vagy előlegbekérőn) küldi meg önnek, kérjük csak ennek az e-mailnek a megérkezése után utaljon.

Utánvét, Készpénz
Akár futárral házhoz szállíttatja a terméket, akár személyesen veszi át készpénzzel minden esetben rendezheti számláját.

Bankkártyás fizetés
saját kiszállítás esetén a szállítóautóban van bankkártya leolvasó, így ekkor bankkártyával is fizethet (MPL, GLS, KOVA esetében ez az opció nem érvényes)

Keresés